Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Uluköy İlköğretimi Sosyal Gönüllülerimiz Boyadı

ÇOMÜ Sosyal Gönüller Topluluğu’nun başlattığı “Uluköy İlköğretim Okulu Boyama” kampanyasında minikleri sevindiren mutlu sona ulaşıldı.

Sosyal Gönüllülerimiz öğrencilerimizin büyük bir heyecanla başlattığı ve Ezine Kaymakamı Sayın Dr. Hacı Arslan Uzan’ın boya ve ekipman desteği sağladığı kampanyada ve öğrencilerimizin köye olan ulaşımını Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray Yüksel sağladı. Gönüllü öğrencilerimizin okulun boyanmasını üstelendiği kampanyada Ezine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaat Teknolojileri Öğretmeni Sayın Ahmet Akbıyık öğrencileriyle bize teknik destek vererek kampanyanın 5 iş günü içinde tamamlanmasını sağladı.  ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hicran Özlem Ilgın ve Öğr. Gör. Ceren Ulupınar koordinatörlüğünde yürütülen Ezine Uluköy İlkokulu boyama kampanyası okulun üç katının büyük bir özveriyle boyanarak yerleştirilmesiyle tamamlandı.

Tamamı gönüllülerden oluşan dönüşümlü olarak 75 öğrencimizin çalıştığı ekip içinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Pazarlama, Dış Ticaret, Gıda İşleme, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Muhasebe, İşletme bölümlerinden gönüllüler bulunmaktaydı. Kampanyada büyük bir heyecanla çalışan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Destek olmak isteyen tüm gönüllülerimizi yapacağımız projelerde görmek için sabırsızlanıyoruz.