Uluslararası Sosyal Sorumluluk Derneği Başkanı ile Üniversite Sosyal Sorumluluk Topluluğu Başkanı, Müdür Erenoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti.

Uluslararası Sosyal Sorumluluk Derneği (USSOD) Genel Başkanı Mücteba BEKTAŞ ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Sorumluluk Topluluğu Başkanı Yasin YÜCE, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Meslek Yüksekokulunun Yahya Çavuş Yerleşkesi içine kurulması planlanan "ÇOMÜ'lü Şehitler Hatıra Ormanı"na ilişkin görüşmeler gerçekleştirildi. Ayrıca Ezine MYO'nda yürütülmekte olan sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında ikili işbirliklerinin yapılmasına dair fikir birliğine varıldı.