Üniversite-Sanayi İşbirliğinde Güney Marmara Kalkınma Ajansına Ziyaret

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın Alper Altınok ile birlikte Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Balıkesir hizmet binasında yeni projelerimizi görüşmek üzere gerçekleşen toplantıya katıldılar. Genel Sekreter Sayın Abdullah Güç, İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Sayın Emrah Bozkurt, Kırsal Ekonominin Geliştirilmesi Birim Başkanı Sayın Kerem Öner ve İmalat Sanayinde Kurumsallaşma ve Dönüşüm Biriminde Uzman Sayın Burak Meriç'in hazır bulunduğu toplantıda Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Meslek Yüksekokulumuza fayda sağlayacak projeler üzerinde destek alınarak fikir birliği sağlanmıştır. GMKA Genel Sekreteri Sayın Abdullah Güç ve ekibine misafirperverlikleri ve gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederiz.