Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Üniversite ve Kent İşbirliği Süreçlerinde Ezine Meslek Yüksekokulu ile Ezine Belediyesi Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemizin yürütmekte olduğu kalite güvencesi çalışmaları kapsamında  üniversite ve kent işbirliği süreçlerinde Ezine Meslek Yüksekokulu ile Ezine Belediyesi koordinasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ile Ezine Belediyesinden Yüksek Mühendis Duygu Nur BÜTE, Yüksek Mühendis Deniz TAYFUR ve Ali ŞEN'in katılımıyla yapılan toplantıya Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yatırımlar Destek Ofisi İl Koordinatörü Recai BAŞARAN ve GMKA Uzmanı Petek EĞERCİ COŞKUN Balıkesir ve Çanakkale destek ofislerinden uzmanlar çevrimiçi olarak katılmışlardır. Toplantıda 2023 yılında Ezine Belediyesi ve Ezine Meslek Yüksekokulu'nun işbirliğinde yöreye ve bölgeye katkı sağlamak üzere gerçekleştirilmesi planlanan projelere ilişkin görüş alış verişinde bulunulmuş ve somut adımlar atılmıştır. Belirtilen projeler kapsamında alt çalışma grupları oluşturularak odak grup toplantıları gerçekleştirilecek ve proje dosyaları değerlendirilmek üzere ajansa sunacaktır.