"Yeşil Şenlik" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çetmi İlkokulu ziyaret edildi!

Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı 1. sınıf öğrencilerinin "Halkla İlişkiler" dersi kapsamında organize ettikleri  ve "Yeşil Şenlik" ismini verdikleri sosyal sorumluluk projesi Ezine'ye bağlı Çetmi Köyü'nde bulunan Çetmi İlkokulunda gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz planlama, organizasyon ve sponsorluk çalışmalarını kendileri yürüttükleri proje kapsamında okula 10 adet ağaç dikilerek,  yeşilin önemine ilişkin vurgu yapıldı. Etkinliğe 1. sınıf öğrencilerinin yanı sıra 2. sınıf öğrencileri ile Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aslı BEK, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Şükran DENİZ DOĞANAY, Öğr. Gör. Ümit TEKİN katıldılar. Ayrıca Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa EKİCİ ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Serpil ATEŞ AYDAR katılım sağladılar.