Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Birim AKTS-BOLOGNA Komisyonu

AKTS - BOLOGNA KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Dr. Öğr. Üyesi Aslı BEK

Birim Sorumlusu

Dr.Öğr.Üyesi Şehnaz ÖZATAY

Birim Sorumlu Yardımcısı

 

AKTS - BOLOGNA PROGRAM SORUMLULARI

Öğr. Gör. Emel ÖZELKAN - Dış Ticaret

Doç. Dr. Engin MEYDAN - Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi

Öğr. Gör. Dr. Merve Gözde DURMAZ - Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Dr. Öğr. Üyesi Aslı BEK - İşletme Yönetimi

Dr. Öğr. Üyesi Özlem ELMALI ERDEM - Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Öğr. Gör. Gülce TOK - Pazarlama

Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK - Süt ve Ürünleri Teknolojisi

Öğr. Gör. Dr. Selda EĞİLMEZGİL GÜVEN - Turizm ve Seyahat Hizmetleri